Luptătorii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea participă sâmbătă la Finala Campionatul Naţional de Lupte Cadeţi 16-17 ani, organizată la Constanţa. Şase sportivi ai antrenorului Milton Popovici se vor lupta pentru a obţine cele mai bune rezultate: Cosmin Bogatu, la categoria 71 de kg, Ionuţ Petrişor, la categoria 80 kg – campionul categoriei, Octavian Gorgovschi, la categoria 90 kg, Octavian Tănăsescu, la categoria 90 kg, Ali Gean, la categoria 110 kg – şi el campionul categoriei sale.

Singura fata care va participa la finala campionatului este Elisabeta Ivanov, la categoria de 49kg, în vârstă de 16 ani, de care antrenorul Popovici este foarte mândru.

De asemenea, atleţii de la  ACS Atletic Delta din Chilia Veche vor participa sâmbătă şi duminică în cadrul Cupei de Iarnă pentru Juniori 1, 2 şi 3, care se va desfăşura la Bacău. Antonio Axentiev va participa la toate categoriile de vârstă din cadrul competiţiei, concurând cu sportivi mult mai mari decât el, la proba de aruncare a greutăţii, iar Alin Şavlovschi va participa la probele de 800 m şi 1500 m.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.