Prima ninsoare de la Tulcea a scos pe traseu şi primele utilaje de deszăpezire atât la nivel de judeţ cât şi la nivel de municipiu. Primăria Tulcea a intervenit pe toate străzile din oraş cu utilaje de deszăpezire, astfel încât traficul să se desfăşoare fără probleme.

„S-a deszăpezit tot oraşul, inclusiv pe alei şi între blocuri. Am acţionat cu şase lame cu sărăriţă plus o lamă de mici dimensiuni pentru cartiere. Toate străzile sunt practicabile, la stadiul de ud. De azi dimineaţă nu am avut solicitări pentru că s-a lucrat toată noaptea şi nu avem nicio problemă la nivel de municipiu la capitolul deszăpezire. Semafoarele au fost puse pe intermitent pentru a putea efectua activităţile de deszăpezire, dar vor reveni  la normal”, ne-a declarat, ieri, viceprimarul Dragoş Simion.

Printre materialele existente în stocul Serviciilor Publice se află 60 de tone de sare, 94,5 tone clorură de calciu şi 89 tone de nisip. Pe stoc mai există clorură de calciu tehnică sub formă de fulgi în cantitate de 0,65 tone şi clorură de sodiu 37 de tone.

Tot în prima zi de ninsoare, pompierii tulceni au intervenit pe nouă străzi din municipiu pentru înlăturarea crengilor căzute din copaci.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.