Deputaţii liberali George Şişcu şi Michael Gudu, care vor reprezenta judeţul Tulcea în Parlamentul României, transmit susţinerea lor tuturor primarilor tulceni, indiferent de culoarea politică. Declaraţiile au fost făcute ieri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de cei doi liberali.

Deputatul George Şişcu şi-a exprimat dorinţa de a activa la fel ca şi în primul mandat în Comisia de Transport şi a punctat faptul că de data aceasta va fi un „parlamentar jucător”.

„Vom încerca şi cu ceilalţi colegi din Parlament care reprezintă judeţul Tulcea să avem o legătură cât de cât strânsă, pentru a putea împreună să facem o echipă care să sprijine în principal primarii şi să rezolvăm cât mai multe probleme cu care se confruntă judeţul nostru. Mandatul meu va fi un altfel de mandat. Voi fi un parlamentar jucător de această dată. Atât timp cât partidul meu va face parte din alianţa partidelor care formează Guvernul, voi avea posibilitatea să mă implic mai mult şi în rezolvarea problemelor cu care se confruntă primarii. Transmit faptul că voi face un grup cu toţi primarii din judeţ, indiferent de culoarea politică. Primarii care întâmpină probleme sau au nevoie de ajutorul meu şi al lui Michael, oricând pot apela la noi. Mi-am manifestat dorinţa să rămân în cadrul Comisiei de Transport. Nu am punctat că aş vrea să fiu nici vicepreşedinte, nici măcar secretar, pentru că este o mică funcţie care te ţine acolo 2-3 zile în plus. Pentru câteva hârtii pe care trebuie să le pui la punct, te blochezi şi aş vrea să fiu mult mai dinamic în acest mandat să ţin legătura cu judeţul şi Guvernul”, a precizat George Şişcu.

La rândul său, deputatul Michael Gudu spune că experienţa sa în avocatură va putea fi valorificată în mandatul de parlamentar în cadrul Comisiei Juridice.

„Lucrul bun pentru Tulcea este că şi-a păstrat numărul de parlamentari pe care i-a avut în legislatura trecută şi tot doi deputaţi PNL vor fi. Pentru mine este o onoare. Sunt la primul mandat de parlamentar şi sunt îndatorat profund tuturor celor care au votat echipa PNL. Îmi doresc să activez în cadrul Comisiei Juridice, deoarece experienţa mea de 20 de ani în avocatură va putea fi valorificată. În măsura în care completarea ei s-ar face fără mine, a doua opţiune este Comisia de Administraţie, dată fiind şi experienţa pe care am acumulat-o pe parcursul celor trei mandate de consilier judeţean. Cei care ne-au votat vor fi cu siguranţă atenţi la tot ce se întâmplă în Parlament şi la toate iniţiativele pe care le vom avea. Vom colabora şi cu ceilalţi deputaţi de Tulcea. Eu am termen de graţie 15 zile să optez pentru unul din cele două mandate. Voi opta pentru mandatul de parlamentar, urmând ca partidul să înainteze documentele pentru următorul de pe lista noastră, probabil domnul Dumitru Nurciu”, a spus Michael Gudu.

Liberalii au menţionat faptul că încă nu au început negocierile cu USR-Plus Tulcea, acestea urmând a avea loc după validarea Guvernului.