Parlamentarii tulceni din cadrul PSD, PNL, Alianţa USR-PLUS şi AUR şi-au preluat funcţiile în cadrul comisiilor.

La Camera Deputaţilor, Mirela Furtună, PSD, va activa în cadrul Comisiei pentru politica externă şi în Comisia pentru Afaceri Europene.

„Mi-am început mandatul de deputat în Parlamentul României, cu jurământul sfânt faţă de patrie şi oameni. Le mulţumesc încă o data tulcenilor care, prin votul lor, mi-au acordat încredere mie şi echipei de candidaţi ai PSD. Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a le reprezenta cât mai bine dorinţele. De asemenea, le mulţumesc colegilor mei pentru că mi-au fost alături şi au crezut în mine”, a transmis Mirela Furtună.

Tot în Camera Deputaţilor, dar în cadrul Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură va activa George Şişcu de la PNL.

„Mă bucur să continui şi în acest mandat de deputat activitatea în cadrul Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură!”, a spus George Şişcu.

Deputatul Michael Gudu de la PNL face parte din Comisia juridică.

„Sunt onorat să fac parte din Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, comisie care va trebui să corecteze urgent tot dezastrul făcut de PSD în legislaţie. Prima zi de activitate a comisiei a însemnat audierea ministrului propus pentru portofoliul justiţiei”, a precizat Michael Gudu.

Eugen Terente, USR, a fost ales în funcţia de Secretar al Comisiei de mediu a Camerei Deputaţilor şi face parte şi din Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale.

„Am fost ales în funcţia de Secretar al Comisiei de mediu a Camerei Deputaţilor. Le mulţumesc colegilor din echipa de negociere a USR PLUS pentru încrederea acordată. Am ales această comisie pentru că noi avem Delta Dunării şi probleme legate de mediu. De asemenea, mai fac parte din Comisia pentru drepturile omului şi ale minorităţilor pentru că în zona noastră avem minorităţi pe care dacă pot să le ajut şi să le reprezint sper să fie de bun augur”, a declarat Eugen Terente.

Senatorul Costel Vicol, USR, va activa în cadrul Comisiei de ape, păduri şi fond cinegetic.

„Am terminat liceul silvic şi am cunoştinţe despre păduri. Vreau să mă ocup şi de problemele Deltei Dunării, deoarece oamenii din jurul meu vorbesc despre pescuitul abuziv”, a spus Costel Vicol.

Tot la Senat, Valentin Rică Cioromelea, AUR, şi-a preluat funcţia în cadrul Comisiei de  agricultură, industrie alimentară, dezvoltare rurală.

„Am considerat această comisie s-ar plia pentru Tulcea”, a subliniat Valentin Rică Cioromelea.