Dansatorii de la Let’s Go Dance Tulcea se pregătesc intens pentru competiţiile de anul acesta, majoritatea dintre ele desfăşurându-se online, din cauza pandemiei. Primul concurs, intitulat  All Styles Hybrid, va avea loc în luna martie. Dansatorii au în plan participarea la alte trei competiţii în perioada următoare, acestea fiind Dance Empire, Stelele Aurii şi Temple of Cybele.

Clubul de dans tulcean a fost înfiinţat în anul 2019 de către profesoara de educaţie fizică şi sport Lidia Băluţă, de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu”. Copiii învaţă tainele dansului atât de la profesoară, cât şi de la Alexandra Băluţă şi Mihai Adrian, ambii fiind juraţi la HipHop International.

„Noi dorim să mergem la cele mai puternice concursuri cu ei, la cele din Tulcea nu prea am mai fost pentru că nu s-au mai ţinut şi părinţii şi-au dorit să-i ducem mai departe, adică unde vin trupe foarte importante şi foarte bine pregătite. De trei ani de zile am început să participăm la concursurile acestea mai puternice. Am muncit foarte mult, copiii cunosc pe lângă stilurile de dans şi teoria dansului. Am făcut workshop-uri şi am invitat în Tulcea coregrafi din ţară care au lucrat cu copiii noştri. Am lucrat şi noi împreună cu ei, în timp ce coregrafii le predau copiilor, pentru a învăţa lucruri noi. Deocamdată o să participăm la aceste concursuri în format online”, ne-a declarat Lidia Băluţă.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.