95 identificate, 64 în procedura prealabilă ridicării şi două ridicate

De la începutul acestui an, poliţiştii locali au ridicat de pe domeniul public două autoturisme abandonate, în prezent fiind în procedura de avizare alte 64 de maşini, potrivit unei situaţii transmise de viceprimarul Dragoş Simion.

Cele două vehicule au fost ridicate de pe strada Portului şi erau înmatriculate în alte state.

„În urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Locală Tulcea, au fost identificate până în prezent 95 de autovehicule, din care două au fost ridicate de la începutul anului, iar 29 de autoturisme au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public. Restul de 64 de autoturisme se află în procedura legală prealabilă ridicării. Tot oraşul a fost verificat, iar acolo unde există maşini abandonate au fost notificaţi proprietarii”, ne-a declarat viceprimarul Dragoş Simion.

Maşinile ridicate sunt depozitate într-un spaţiu special amenajat la STP Tulcea, iar cei care vor să le recupereze trebuie să plătească o amendă de 2.000 de lei plus cheltuieli de transport şi depozitare şi să facă dovada inspecţiei tehnice periodice.

Cetăţenii care au cunoştinţă de existenţa unor autoturisme abandonate sau fără stăpân, pot face o sesizare însoţită de fotografii fie pe adresa de e-mail a direcţiei, respectiv politialocalatulcea@primariatulcea.ro, sau pe aplicaţia Tulcea City Report.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.