Dr. Tudor Năstăsescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea le transmite celor care ezită să se vaccineze să nu mai asculte informaţiile false, în caz contrar să îşi asume fiecare consecinţele. Ieri la Secţia de Terapie Intensivă erau internaţi 13 pacienţi cu forme grave. Tot ieri, au murit cinci pacienţi internaţi la Spitalului Judeţean.

„Îndemnul meu este către vaccinare. Cine mă cunoaşte şi m-a avut ca şi medic curant şi l-am făcut bine trebuie să ştie că nu vreau nici acum să îi fac rău, deci să se vaccineze! Să nu mai creadă toate nebuniile care se spun despre acest vaccin. Cum se face că în Europa de Vest se poate şi la noi nu? Suntem singura ţară din Europa care are aceste probleme, pe lângă Rusia şi Bulgaria”, ne-a declarat directorul SJU Tulcea, dr. Tudor Năstăsescu.

SJU Tulcea deţine medicamentele din protocolul de tratare a COVID-19.

„Avem toate medicamentele din protocolul de tratare a COVID-19, inclusiv anticorpi monoclonali şi vom vedea până când ne ajung, în funcţie de numărul de pacienţi. Mesajul meu este ca toată lumea să se vaccineze şi să nu mai asculte informaţiile false, pentru a putea ajunge la o rată de vaccinare de 70%, în caz contrar să îşi asume fiecare. În prezent avem 13 pacienţi internaţi la Secţia de Terapie Intensivă cu forme deosebit de grave”, ne-a declarat dr. Tudor Năstăsescu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.