România ar putea introduce pe viitor certificatul verde pentru a merge la locul de muncă, măsură susţinută de membrii Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Secretarul general al CNIPMMR, Sterică Fudulea, spune că singura soluţie pentru ca oamenii să-şi ţină afacerile în viaţă iar angajaţii locul de muncă este vaccinare.

„Ce am putea face pentru a trece mai departe? Singura soluţie prezentată de specialişti pentru a ne putea continua business-urile este vaccinarea. Observăm în ultima perioadă că foarte multe afaceri s-au închis şi trendul este ascendent, din cauza procentului mic de vaccinare. Dacă vrem să ne păstrăm afacerile, iar angajaţii locurile de muncă, trebuie să luăm în considerare această măsură. Altă soluţie sigur nu există, conform prezentărilor specialiştilor. În România avem percepţia că toată lumea se pricepe la fotbal şi la politică, mai nou ne pricepem la pandemie şi la vaccinare. Cred că aici ar trebui să-i lăsăm doar pe specialişti să vorbească, iar noi să ne conformăm soluţiilor prezentate de aceştia. Istoria ne-a învăţat că toate pandemiile au fost depăşite prin vaccinare, indiferent de unele campanii negative care există în media. Momentan trebuie să vedem ce se întâmplă cu vi-itorul Guvern. Aşa cum ceilalţi ţin cont de părerea noastră pe zona de antreprenoriat, şi noi ţinem cont de părerea specialiştilor din sistemul medical”, ne-a declarat secretarul general al CNIPMMR, Sterică Fudulea.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.