Jandarmul Sorin Andrici  se alătură maratonului „Luăm un avion” şi va alerga pe data de 3 aprilie, pe lacul Ciuperca, de ziua Jandarmeriei Române, aşa cum ne-a obişnuit, pentru o cauză nobilă. Acesta va alerga  pentru a veni în sprijinul Asociaţiei „Împreună pentru Bubu”, care au demarat o strângere de fonduri, împreună cu Asociaţia Blondie, pentru achiziţionarea unui avion tip ambulanţă care să poată transporta copiii bolnavi în străinătate, fără a percepe sume exorbitante. Costul avionului este de peste două milioane de euro, ceea ce pare o sumă imposibil de strâns, dar cu ajutorul oamenilor acest vis poate fi atins.

Alături de jandarm vor alerga patru membrii ai echipei Spartanii, formată din Alexandru Stoian, Mariana Stoian, Andreea Stoian şi Ion Borisov. Aceştia vor alerga 50 de km de fiecare, în jurul lacului Ciuperca.

„O să alerg pe data de 3 aprilie, de ziua Jandarmeriei Române. O să se alăture şi alţi membrii ai echipei Spartanii, precum familia Stoian şi Ion Borisov. Toţi o să alergăm pe lacul Ciuperca cel puţin 50 km de fiecare”, ne-a declarat jandarmul Sorin Andrici.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.