Echipa de baschet U18 a Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea a participat, weekend-ul trecut, la Turneul Semifinal al Campionatului Naţional, alături de echipele MOBITELCO Cluj, Laguna Bucureşti şi CSS Athletic Constanţa.

Cu două înfrângeri şi o victorie, cu Athletic Constanţa, echipa din Tulcea a ocupat locul  trei în grupă  şi locul 8-12 pe ţară din 54 de echipe.

„Ne-am dorit măcar să obţinem aceste rezultate, noi nu ne comparăm cu Clujul care are sportivi care joacă la echipele de seniori. Copiii au jucat foarte bine, cu toate că a fost pandemia care ne-a dat bătăi de cap, din cauză ca am avut sala închisă o vreme destul de bună de timp. A fost o evoluţie foarte bună, având în vedere că vârsta la U18 în acest an este născuţi 2003-2004, plus doi jucători născuţi în 2002, iar echipa din Tulcea a avut doar jucători născuţi în 2004-2005, unul singur în 2003. De menţionat este şi faptul că celelalte echipe au avut în componenţă şi jucători care evoluează în Liga Naţională”, ne-a declarat antrenorul baschetbaliştilor tulceni de la CSS Tulcea, Alexandru Grecu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului Delta.