Fotbaliştii de la Victoria Delta Tulcea se pregătesc de participarea la ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Juniori Republicani A şi B, care se va desfăşura pe Stadionul Delta. Tinerii fotbalişti tulceni vor da piept cu cele două echipe de la categoriile de vârstă  U19 şi U17 ale clubului Farul Constanţa, unde speră la o victorie.

Prima etapă la care au participat fotbaliştii de la Victoria Delta Tulcea s-a desfăşurat în deplasare cu Kinder Constanţa, în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

În cea de-a doua etapă sportivii s-au întâlnit pe Stadionul Delta cu echipele de la Dunărea Călăraşi. Penultima etapă s-a desfăşurat zilele trecute, tot în deplasare, cu Unirea Slobozia.

„Săptămâna această fiecare echipă stă, din cauza faptului că sunt cinci echipe în grupă, urmând ca ultima etapă să o jucăm acasă, pe Stadionul Delta, cu Farul Constanţa. Acest campionat reprezintă doar o perioadă pregătitoare pentru toamnă, deoarece noi jucăm la aceste categorii, cel puţin la Juniorii B, cu un an-doi, de vârstă mai mic. Deci, noi nu avem grupă pe vârstă anul acesta. La Juniorii A republicani se joacă 2002-2003, dar noi jucăm cu sportivi de 2004-2005 şi chiar 2007. La Juniori B, normal trebuie să joci cu sportivi de 2004-2005, iar noi avem doar copii de 2005-2006-2007″, ne-a spus antrenorul clubului Victoria Delta Tulcea, Iulian Nedu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.