Fotbaliştii de la ACSM Delta Tulcea vor participa duminica aceasta la cea de-a treia etapă a Campionatului Judeţului Constanţa, la categoria Elite. Sportivii tulceni se vor întâlni cu jucătorii de la Farul Constanţa pe Stadionul Delta, începând cu ora 11.00.

În primă fază vor juca fotbaliştii de la categoria de vârstă 2006, urmând ca de la ora 12.30 să joace grupa 2008, iar ultimul meci va fi cu grupa de 2010, de la ora 14.00.

„Competiţia este în desfăşurare. Participăm deoarece această competiţie în Tulcea este inexistentă, dar  şi pentru calitatea competiţiei. Nu ne putem compara la toate grupele, pentru că aria de selecţie este foarte mică. Mai participă Academia Hagi, Farul Constanţa şi Kinder Constanţa. Datorită acestui campionat, calitatea copiilor a crescut şi participăm alături de cele mai bune echipe din ţară. Au fost două etape desfăşurate, iar duminică jucăm, la Tulcea, cu cei de la Farul Constanţa, pe stadionul Delta. Cea de duminică este etapa numărul trei din tur şi mai sunt trei etape din retur. Vor urma două deplasări la Constanţa cu Kinder şi Farul, iar în ultima etapă vom primi la Tulcea, Academia Hagi”, ne-a declarat antrenorul fotbaliştilor de la ACSM Delta Tulcea, Cosmin Mărginean.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.