Deputatul Eugen Terente a câştigat alegerile pentru şefia organizaţiei  judeţene USR cu 40 de voturi (81,6%) din totalul celor 49 valabil exprimate, 4 dintre voturi fiind considerate de comisia electorală voturi nule, iar 9 voturi fiind exprimate pentru contracandidatul său.

„Au fost peste 430 de membri prezenţi la Adunarea Generală de la filiala Tulcea, prin care s-au ales delegaţii care au participat la conferinţă. Vreau să le mulţumesc tuturor membrilor pentru participare şi îi asigur că nu o să-i dezamăgesc. Obiectivul este ca până la alegerile locale să avem candidaţi în toate UAT-urile din judeţul Tulcea. În continuare vom păstra principiile pentru care suntem cunoscuţi, vom evita traseiştii politici şi oamenii cu probleme penale”, ne-a declarat preşedintele USR Tulcea, Eugen Terente.

Duminică a avut loc conferinţa de alegeri a filialei judeţene USR Tulcea, scrutin la care au participat 53 de delegaţi pentru a-şi alege preşedintele, structurile reprezentative şi delegaţii pentru congresul naţional.

După fuziunea USR şi PLUS, în toate filialele din ţară ale celor două formaţiuni politice au loc alegeri interne pentru desemnarea de conduceri unice.