Sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea vor participa la Festivalul Naţional de Babybaschet ce se va desfăşura în perioada 27 iunie-3 iulie în localitatea Costineşti. Baschetbaliştii  de la grupa de vârstă 2011-2012 se află la prima competiţie din acest an, echipa fiind proaspăt formată. Toţi copiii vor fi răsplătiţi în cadrul festivalului cu câte o medalie şi o diplomă.

„Este prima lor competiţie de până acum. Este cea mai mică vârstă la care se organizează un campionat de baschet oficial. Nu va exista un clasament, ideea este ca sportivii să joace, urmând ca toţii copiii să fie premiaţi. Nu se pune presiune pe ei, ci se doreşte ca aceştia să se obişnuiască cu competiţiile. Echipa a fost formată la începutul anului şcolar, dar antrenamentele au început de abia loc în luna februarie. Federaţia va asigura medaliile şi diplomele pentru toţi jucătorii neexistând clasament”, ne-a declarat directorul CSS Tulcea, Alexandru Grecu.

Lotul de jucători este format din: Apostol Lucian, Brumă David, Buhalteanu Raul, Cononencu Dragoş, Dobre Ionuţ, Madin Teodor, Maftei Cristian, Mihalceanu Tudor, Parfeonov Leon, Popescu Darius, Radu Vlad, Scurtu Costin, Trandafir Cristian şi Zanfir Gabriel.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.