Sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea au obţinut 10 medalii în urma participării la Campionatul Naţional de Viteză Juniori I, II şi Cadeţi la Kaiac-Canoe, de la Bascov, weekend-ul trecut. Au fost obţinute o medalie de aur, patru  de argint şi cinci de bronz.

Astfel, la canoe 4 medalia de aur a fost obţinută de Lorenzo Verbinschi, Sebastian Boboc, Rareş Pascale şi Robert Călin la proba de 500 m. Două medalii de  argint au fost obţinute de Mădălina Smirnov la probele de canoe 1  200 m şi 500 m.

De asemenea, tot două medalii de argint au fost obţinute la canoe 1 de Ianis Munteanu la probele de 200 m şi 500 m.

Două medalii de bronz au fost câştigate de Camberliu Eduard şi Alexandru Ghirghişan la proba de canoe 2 la 200 m şi  500 m.

Tot două medalii de bronz au fost obţinute şi de echipajul format din  Rareş Pascale şi Robert Călin la proba de canoe 2 200 m şi 500 m. La proba de 200 m, Sebastian Boboc şi Lorenzo Verbinschi au reuşit să urce tot pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

Chiar dacă nu a reuşit să se urce pe podium, Andrei Iftimie s-a clasat pe locul IV şi V la proba da kaiac 1 500 m şi 200 m.

„Copiii s-au prezentat destul de bine. Nu mă aşteptam la aceste rezultate, dar totuşi am putut să progresăm şi să ne arătăm în totalitate valoarea. Au fost foarte ambiţioşi şi au dat tot ce-au putut din ei”, ne-a declarat antrenoarea secţiei de kaiac-canoe de la CSS Tulcea, Valentina Poştaru.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.