ACS Pescăruşul Sarichioi va evolua în Cupa României, pe teren propriu, în compania echipei de Liga a 2-a, AFC 1919 Dacia Unirea Brăila, antrenată de fostul dinamovist Florentin Petre, miercurea viitoare.

Iniţial, echipa tulceană a fost învinsă, în faza precedentă, de Sportul Chişcani, cu scorul de 2-1, dar Federaţia Română de Fotbal (FRF) s-a autosesizat cu privire la folosirea de către echipa brăileană a unui jucător fără drept de joc şi a luat decizia ca Pescăruşul Sarichioi să câştige la masa verde cu scorul de 3-0.

 „ACS Pescăruşul Sarichioi va evolua în Cupa României, tot pe teren propriu, pe 18.08.2021,  în compania echipei de Liga a 2-a, AFC 1919 Dacia Unirea Brăila. Acest lucru este posibil deoarece echipa Sportul Chişcani, cea care a învins cu un nemeritat 2-1 echipa Pescăruşul, a pierdut prin Forfait (3-0 în favoarea Pescăruşul Sarichioi Jr.), deoarece a folosit un jucător fără drept de joc. Aşadar, miercurea viitoare, strigăm <<hai Pescăruşii>>”, informează Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Tulcea.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.