Weekend-ul trecut a fost unul încărcat pentru fotbaliştii de la Victoria Delta Tulcea, reuşind să obţină victorii meritate în meciurile disputate atât pe Stadionul Delta, cât şi în deplasare.

În finala Campionatului Judeţean Tulcea de sâmbăta trecută, la categoria Under 15 (2007 şi mai mici), disputată împotriva celor de la Razim Jurilovca, pe Stadionul Delta, juniorii clubului Victoria Delta Tulcea s-au impus cu scorul de 7-0, câştigând locul I. În urma calificării, juniorii vor participa în Liga Elitelor U15, competiţie ce se va disputa pe regiune.

„Automat ne-am calificat mai departe şi mergem în Campionatul Elitelor la această categorie de vârstă, ce se va desfăşura pe regiune. Aşteptăm din partea federaţiei să ne anunţe care va fi repartiţia seriilor. Ne aşteptam să câştigăm, acesta era şi obiectivul nostru. Această victorie ne dă posibilitatea să jucăm într-o competiţie mult mai puternică, cu adversari mai buni, cu un nivel mai ridicat. Astfel, ne putem  dezvolta mai mult şi vom putea învăţa mai multe lucruri”, ne-a declarat antrenorul clubului Victoria Delta Tulcea, Emil Nanu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.