Accesul în autobuzele societăţii de Transport Public Tulcea va fi limitat în această perioadă pentru a se evita aglomerările de călători, măsura fiind oportună în contextul actual al pandemiei, potrivit primarului Ştefan Ilie.

„Acum funcţionăm cu toate autobuzele. Ceea ce putem face pentru a micşora rata incidenţei este de a permite accesul redus în autobuze în aşa fel încât să nu încurajăm în această perioadă folosirea lor în  mod excesiv. Trebuie să evităm aglomerarea pentru ca autobuzele să nu devină factori de infecţie. Va fi cineva la intrare care va limita numărul pasagerilor”, ne-a declarat primarul Ştefan Ilie.

În plus, scaunele sunt marcate cu verde şi roşu, astfel încât să fie posibilă distanţarea călătorilor. De asemenea, purtarea corectă a măştii în mijloacele de transport este obligatorie.

Circulaţia persoanelor nevaccinate din municipiul Tulcea în afara locuinţei este interzisă, între orele 20,00 şi 5,00, din cauză că rata de infectare cu COVID-19 a depăşit 7,5 cazuri la mia de locuitori, ieri ajungând la 8,14.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.