Patru canoişti legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Danubiu Tulcea, cu vârste de 16 şi 17 ani, au obţinut o medalie de aur şi două de bronz şi una de aur la Cupa României, desfăşurată recent la Bascov.

La canoe 4  medalia de aur a fost obţinută  de sportivii Mihai Teliman, Robert Gavrilă, Iulian Serghei şi Sebastian Chilug la proba de 1.000 m. La canoe 1, Iulian Serghei a reuşit să obţină medalia de bronz la proba de 1.000 m. De asemenea, tot pe locul trei s-au clasat Mihai Teliman şi Robert Gavrilă la canoe dublu, 1.000 m.

„M-au surprins plăcut, nu mă aşteptam să ia medalia de aur, având în vedere că Teliman Mihai nu mai face sport la nivel înalt. Acest tânăr s-a retras anul trecut  din Lotul Naţional, cu toate că era un talent. Având în vedere că am plecat cu patru copii şi am luat trei medalii, este mai mult decât satisfăcător pentru noi. Pentru Sebastian Chilug este prima medalie de aur, ceilalţi au deja peste şase titluri de campioni naţionali. Până acum au adus rezultate frumoase şi suntem foarte mulţumiţi de ei ca sportivi. Sunt nişte copii excepţionali”,  ne-a declarat antrenoarea secţiei de kaiac-canoe din cadrul CSM Danubiu Tulcea, Nicoleta Tertiş.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.