Social democratul Cristian Olteanu va ocupa postul de consilier local, după ce  Georgian Sela şi-a dat demisia, iar funcţia a rămas vacantă.

Un proiect de hotărâre în acest sens va fi supus votului consilierilor locali în şedinţa de joi, atunci când se va vota încetarea de drept a mandatului de consilier al lui Georgian Sela.

„Domnul Georgian Sela a renunţat la mandat din motive personale. Următorul supleant este doctorul Vlad Andrei Cucu, dar şi dumnealui din motive profesionale şi personale a renunţat. Astfel, următorul supleant pe listă este domnul inginer Cristian Olteanu, cel care va ocupa locul de consilierul local. Am câştigat un specialist în domeniul construcţiilor. Este un tehnocrat al organizaţiei noastre care a venit alături de mine şi echipa mea de anul trecut când am candidat la alegerile locale”, ne-a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Tulcea, Andaluzia Luca.

Cristian Olteanu este inginer constructor de circa 14 ani, are 37 de ani şi este căsătorit.

În aceşti ani a lucrat ca proiectant şi consultant la multiple investiţii private şi publice, realizate din fonduri europene. Investiţiile au vizat domeniul industrial, energetic, turistic, civil, public şi edilitar.