Toţi cei 31 de câini din cadrul târgului de adopţie ce a avut loc weekend-ul trecut în municipiu au reuşit să îşi găsească noi stăpâni. La evenimentul organizat de Servicii Publice şi Primăria Tulcea, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Biroului pentru protecţia animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea.

„Toţi cei 31 de câini au fost adoptaţi. Menţionăm faptul că 13 dintre aceştia au fost luaţi în îngrijire de o asociaţie”, informează Primăria Tulcea.

La Tulcea, anul trecut au fost adoptaţi 161 de câini, iar opt au fost revendicaţi, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Servicii Publice.

De la începutul acestui an şi până la sfârşitul lunii martie au fost adoptaţi 34 de câini, alţi trei fiind revendicaţi în aceeaşi perioadă.

În bugetul aprobat pentru anul curent, Primăria  Tulcea a alocat resurse financiare pentru ,,Construire adăpost modern pentru câini fără stăpân”, inclusiv pentru etapele premergătoare aferente, respectiv elaborare PUZ şi studiu de fezabilitate.