EDENT Clinic este o clinică stomatologică digitală, specializată în endodonție la microscop, stomatologie laser, chirurgie dentara si implantologie, stomatologie pediatrică, ortodonție, parodontologie. Pe scurt, cuprinde toate serviciile necesare unui zâmbet sănătos și frumos.

Pacienții beneficiază de o experiență ireproșabilă prin siguranța unui diagnostic corect, prin expertiza unei echipe medicale specializate international și prin tehnologii de ultimă generație care asistă medicul în realizarea cu succes a celor mai complexe cazuri.

Cea mai nouă și mai performantă clinică din capitala României – EDENT Clinic București, situata pe strada Louis Blanc nr. 28, in apropierea Pieței Victoriei, isi așteaptă pacienții cu 10 medici specialiști, 6 cabinete, centru propriu de imagistică 3D si cele mai performante aparaturi medicale si tehnologii dentare disponibile in prezent.

EDENT Clinic este un concept unic în peisajul de clinici dentare, fiind o clinică stomatologică digitala, ultra performantă, ce cuprinde toate soluțiile stomatologice complete, într-un singur loc.

Prima clinică EDENT a luat naștere în Tulcea, unde se regăsesc 12 medici cu o experiență vastă în medicina dentară, specializați național și internațional, 4 cabinete dedicate zâmbetului tău și centru de imagistică 3D.

Ulterior, EDENT Clinic și-a dedicat expertiza și celor mai mici dintre noi, deschizând EDENT Kids Tulcea, o clinică stomatologică pediatrică ce cuprinde 5 medici, 3 cabinete și centru de imagistică 2D.

Stomatologia clasică este de domeniul trecutului, astăzi fiind abordate cele mai noi tehnologii din domeniu pentru a face mersul la stomatolog… o plăcere, nu doar o necesitate.

EDENT CLINIC 
București: str. Louis Blanc 28, Piața Victoriei
Tulcea: str. Frasinului 2
Tulcea: str. Babadag 121
0745.118.888
www.edentclinic.ro