Un număr de 15 elevi seminarişti, preoţi şi credincioşi tulceni au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Tulcea, în cadrul unei campanii iniţiate de Episcopia Tulcii, în această săptămână.

Ieri, un grup de 15 elevi de la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Casian” Tulcea, alături de directorul Tudor Claudiu Avram şi prof. Gheorghe Stan au organizat o acţiune de solidaritate umană în beneficiul persoanelor aflate pe patul spitalelor.

„Noi, cei de la Seminarul Teologic, ne dorim să fim un punct de pornire şi totodată un exemplu şi pentru alte licee din municipiu pentru a veni în ajutorul semenilor noştri. Fiind lipsă acută de sânge în spital, ne-am gândit că o faptă bună în preajma sărbătorilor este bine venită. Un strop de sânge dăruit este un strop de speranţă pentru orice pacient beneficiar. Astfel, ne arătăm dragostea jertfelnică faţă de semenul nostru”, ne-a declarat directorul Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Casian” Tulcea, Tudor Claudiu Avram.

Prin intermediul cardurilor de cumpărături primite în urma donării de sânge se vor achiziţiona produse alimentare care vor ajunge la beneficiarii unui centru de bătrâni din municipiu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.