Patru artişti ai artelor marţiale, legitimaţi la Clubul Sportiv Yamato Dojo Tulcea, antrenori Iulian Gheba şi Cristian Topliceanu, au urcat weekendul trecut pe podiumul Cupei „Bushido Kyokushin Budokai” Galaţi pentru a-şi lua medaliile muncite din greu, cu care sensei Iulian Gheba se mândreşte.

Din cele opt medalii, cinci sunt de aur şi trei de argint, obţinute pe diferite probe de kempo, la care practicanţii de arte marţiale au evoluat.

„Rareş Ştefan Gheba a obţinut două medalii de aur, la full budokai, la categoria -50 kg, 12-14 ani şi la categoria 14-16 ani, -50 kg şi o medalie de argint la proba de knok-down. Adelin Niţă a urcat pe locul I, la proba de ne-waza, la categoria 50 kg, la 10-12 ani, la proba de knok-down a obţinut locul II, şi tot II la proba de kickbox, Eduard Daniel Moldoveanu, dublu campion european la kickbox în 2022, a obţinut medalia de aur la această probă, categoria 85 kg, 16 ani, şi mai avem un aur obţinut de Robert Şerban, la categoria -70 kg, 16.-18 ani, la K1″, a precizat sensei Iulian Gheba.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.