Clubul Delta Spinning în colaborare cu Primăria Tulcea, oragnizează în data de 1 iunie, pe lacul Ciuperca din municipiu, un concurs de pescuit pentru copii – ,,Cupa Delta Spinning Junior”, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Participarea este gratuită şi se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Copiii pot fi înscrişi la concurs până pe data de 26 mai, în limita a 100 de participanţi.

Delta Spinning Club este un club de referinţă în peisajul spinningului de competiţie din ţara noastră, un club modern în care respectul pentru mediu constituie parte integrantă a filosofiei de viaţă a fiecărui membru.

,,Cu ocazia zilei de 1 Iunie, ne dorim ca toţi copiii să câştige. Încurajăm apropierea de natură, mişcarea în aer liber, timpul petrecut în familie şi bucuria rezultată în urma prinderii primului peşte. Indiferent de numărul peştilor prinşi, copiii sunt supuşi unui test de răbdare şi disciplină, calităţi atât de utile pentru practicarea pescuitului sportiv, dar şi în viaţa de zi cu zi”, spun reprezentanţii Delta Spinning Club.

Competiţia se va desfăşura pe lacul Ciuperca, între Restaurant Insula – Moară – Casa Albastră.

Evenimentul se va desfăşura între orele 8.30-12.30. Atât startul cât şi finalul concursului vor fi anunţate de arbitrul de sector la ora 09:30, respectiv 12:30, atunci când va avea loc festivitatea de premiere.

„Micii pescari vor primi la final diplome de participare, iar pe perioada concursului vor avea asigurate toate instrumentele necesare unei partide de 3 ore de pescuit, instrumente care vor rămâne în posesia miniconcurenţilor şi vor putea fi folosite de către aceştia şi cu alte ocazii. Setul de pescuit va conţine undiţă, scaun, două monturi cu plută şi cârlige, nadă, juvelnic, momeală (viermuşi şi râme)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.