Inaugurarea noului port turistic din Jurilovca are loc astăzi, începând cu ora 12.00, în localitate, acolo unde Primăria a pregătit publicului un show aerian cu drone, concerte şi standuri cu diverse produse.

Showul de drone se anunţă a fi cel mai spectaculos din Dobrogea şi va începe la ora 22.00, seara încheiându-se cu focuri de artificii.

„După o lungă perioadă de muncă susţinută, a venit vremea să sărbătorim. De aceea, la inaugurarea celui mai modern port din Dobrogea, am pregătit pentru dumneavoastră cea mai modernă formă de spectacol de lumini: un show aerian cu peste 200 de drone!”, a declarat primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.

Porţile noului port turistic din Jurilovca se deschid pentru toată lumea, turiştii fiind aşteptaţi să deguste mâncăruri din gastronomia locală şi să cumpere diverse produse ale meşteşugarilor din comunitate.

Programul artistic începe la ora 16.00, iar pe scena din port vor urca artişti cunoscuţi precum Nicu Alifantis & Zan, Radu Captari, Millenium şi corurile comunităţilor din Jurilovca.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.