Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea organizează un târg caritabil de Crăciun, luni, 18 decembrie, începând cu ora 13:00. La evenimentul numit „Palatul lui Moş Crăciun” de la Palatului Copiilor, elevii, dar nu numai, pot veni să „vândă” lucruri create de ei, iar banii câştigaţi vor fi direcţionaţi către o cauză nobilă.

Produsele prezentate de către vânzători vor fi diverse, de la produse alimentare sub formă de dulciuri sau prăjituri, până la felicitări, picturi şi obiecte artizanale.

„Ideea este că fiecare vizitator va  putea achiziţiona de la stand-urile prezente ceea ce îşi doreşte în schimbul unei donaţii în bani. Sunt o sumedenie de chestii care pot fi admirate şi cumpărate în schimbul unei donaţii stabilite de fiecare vânzător în parte. Încurajăm participarea deoarece evenimentul aduce laolaltă elevi talentaţi, profesori implicaţi şi comunitatea locală pentru a crea o atmosferă festivă şi plină de căldură umană”, ne-a declarat  Vlăduţ-Marius Iordache, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.