Peste 1 600 000 de euro vor fi alocaţi pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale „Constantin Găvenea” din municipiu, proiectul depus de Primăria Municipiului Tulcea fiind declarat ADMIS, „un cadou de Crăciun binevenit pentru elevi, părinţi şi profesori”, după cum a precizat primarul Ştefan Ilie.

În cadrul apelului de proiecte ,,Construirea şi dezvoltarea unei reţele-pilot de şcoli verzi”, fosta şcoală 8 de pe str. 1848, unitatea şcolară a obţinut peste 1 600 000 de euro în cadrul apelului PNRR.

De asemenea, primarul municipiului Tulcea a anunţat obţinerea de fonduri pentru consolidarea şi reabilitarea energetică a altor trei blocuri din municipiu: B1 de pe Unirii, A5, nr.3 şi 5, nr.11, de pe Babadag.

Asociaţia de proprietari Nr. 45 devine prosumator

Primele blocuri care îşi vor asigura energia electrică pentru funcţionarea lifturilor şi a iluminatului de pe casa scării, sunt cele de la 13 la 21, de pe strada Gării.

Prima Asociaţie de proprietari, care devine prosumator, este Nr. 45 – Gării, în cadrul investiţiilor de reabilitare şi eficientizare energetică, a anunţat ieri primarul Ştefan Ilie.

„Mulţumesc locatarilor şi asociaţiilor care au înţeles importanţa reabilitării infrastructurii blocului ca întreg, singura investiţie care oferă siguranţă, continuitate şi valoare proprietăţii individuale”, a transmis primarul Ştefan Ilie.