Asociaţia Fermierilor din Judeţul Tulcea nu susţine protestul organizat, astăzi, în faţa prefecturii, preşedintele Romeo Lombardi precizând că este o manipulare de altă natură, care nu are legătură cu problemele fermierilor.

„Nu ştiu nimic de el. Noi am avut o iniţiativă la care am renunţat în urma negocierilor de la Ministerul Agriculturii. Nu putem să protestăm aşa de dragul protestului. Ştiu că sunt şi fermieri nemulţumiţi, dar acum ce se întâmplă sincer este altceva, este o manipulare de altă natură, nu are legătură cu problemele noastre, ale fermierilor. Dacă sunt probleme de natură civică să le denumim altfel. Eu am o problemă cu faptul că cine a solicitat autorizarea acestui protest l-a denumit protestul fermierilor şi nu are legătură, trebuia să-l denumească protestul cui crede dumneaei sau dumnealui de cuviinţă. De aceea am simţit nevoia să vin cu o explicaţie. Probabil că nu sunt la sentimentul tuturor fermierilor, dar cel puţin majoritatea colegilor mei din Asociaţia Fermierilor din Judeţul Tulcea. Deocamdată, în momentul acesta suntem în curs de negocieri cu Ministerul Agriculturii şi avem o listă de revendicări cărora li s-a dat un termen”, ne-a declarat Romeo Lombardi, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din Tulcea.

Primăria municipiului Tulcea a avizat, miercuri, pozitiv cererea de autorizare a unui protest cu aceleaşi revendicări ale fermierilor şi transportatorilor, protest anunţat pentru astăzi, între orele 09.00 – 23.00.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.