Organizaţia judeţeană a PNL Tulcea a lansat, vineri, 10 noi candidaţi la primăriile din judeţ.

Este vorba despre Paresa Carpov – Sulina, Maria Belibrov – Pardina, George Năstase – Văcăreni, Cristina Staicu – Ceatalchioi, Cristian Gorgovschi – Chilia Veche, Eugen Petrică – Ceamurlia de Jos, Valentin Sereev – Slavă Cercheză, Dragoş Crivăţ – Frecăţei, Sorin Diaconu – Nufăru şi Mihai Sofron -Smârdan.

În intervenţiile lor, candidaţii s-au prezentat şi au vorbit despre ce planuri de viitor au pentru comunităţile lor, exprimându-şi încrederea că vor câştiga alegerile de pe data de 9 iunie.

Cristina Staicu – candidat pentru Primăria Ceatalchioi: „Sunt antreprenor în domeniul fondurilor europene şi îmi doresc din tot sufletul să încep schimbarea. Pentru binele meu şi pentru binele altora îmi doresc o comunitate care să crească. Am încredere în mine şi în oamenii din jurul meu. De asemenea, îmi doresc să fiu înţeleaptă, ca să pot ajuta comunitatea. Pot spune că am terminat un liceu militar cu care mă mândresc foarte mult pentru că dincolo de cunoştinţele pe care mi le-a lăsat, m-a învăţat să fiu om. Sunt pescar comercial autorizat, vânător de 20 de ani, agricultor, apicultor, şi spun aceste lucruri în sensul că aş înţelege în mare măsură problemele cu care oamenii din comunitatea mea se confruntă”.

Paresa Carpov – candidat pentru Primăria Sulina: „Sunt absolventă a facultăţii de drept şi administraţie publică şi am experienţă în administraţie. Sunt aproape de oameni. Am toată încrederea că voi reuşi să unesc toate categoriile sociale din acest oraş. Am toată încrederea că o reuşesc pentru că am experienţă în administraţie. Sunt sigură că Sulina poate mai mult şi îmi doresc ca oamenii care vin aici să rămână cu o impresie bună. Cred că voi realiza toate proiectele cu ajutorul echipei PNL! Ceea ce îmi doresc cel mai mult este ca oamenii care vin în Sulina să rămână cu o impresie bună şi cu căldura oamenilor care locuiesc acolo”.

Maria Belibrov – candidat pentru Primăria Pardina: „Am lucrat în acest domeniu timp de foarte mulţi ani, în departamente financiare, contabile, pe mai multe domenii de activitate. Candidez pentru că îmi doresc să aduc din experienţa mea în vieţile oamenilor din comună, şi anume în sistemul de învăţământ precar şi de asemenea îmi doresc să readuc la normalitate actul administrativ. Îmi doresc să cresc calitatea vieţii comunităţii din care fac parte”.

Valentin Sereev, actualul viceprimar, candidat pentru Primăria Slava Cercheză: „Am simţit nevoia de a face ceva pentru comunitatea din care fac parte. Acum trei ani am candidat la primăria Slava Cercheză împotriva unui primar cu şapte mandate. În acest moment am toate elementele necesare pentru a fi un bun primar. Am experienţa acumulată în cei trei ani şi jumătate de viceprimar şi sunt sigur că locuitorii îmi vor acorda toată încrederea”.

George Năstase, actualul viceprimar cu atribuţii de primar, candidat la Primăria Văcăreni: „În anul 2020 am candidat la funcţia de primar, dar acest lucru nu m-a descurajat, dar m-a ambiţionat să rămân activ în comunitatea din care fac parte. Am devenit viceprimar cu atribuţii de primar şi am fost alături de comunitate. Comuna Văcăreni are nevoie de o persoană asumată, transparentă şi dornică de muncă. Am ales să merg pe acest drum alături de PNL”.

Dragoş Crivăţ, candidat la Primăria Frecăţei: „Sunt un om cinstit, apropiat de oameni, care, după o zi de muncă la birou, fac şi  munci agricole. Comuna are nevoie de o schimbare şi de o modernizare. Voi aduce schimbări semnificative în viaţa comunei Frecăţei. Candidez pentru că vreau să plantez iubire, înţelegere şi respect în comuna mea”.

Cristian Gorgovschi, actual consilier local, candidat la Primăria Chila Veche: „Sunt sigur că voi câştiga primăria cu ajutorul echipei PNL!”

Eugen Petrică, candidat la Primăria Ceamurlia de Jos: „Îmi doresc să schimb în bine lucrurile din comună. Mă bazez pe sprijinul echipei PNL şi urez succes tuturor candidaţilor”.

Sorin Diaconu, candidat la Primăria Nufăru: „Comuna are nevoie de o schimbare în bine! Vreau să mulţumesc echipei PNL Tulcea. Voi candida cu speranţa că voi câştiga. Am încredere că voi pune comuna pe drumul cel bun”.

Primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, a subliniat că locuitorii judeţului Tulcea trebuie să fie conduşi de liberali.

„Fiecare comunitate poate obţine bani europeni şi dezvolta localitatea. Ne dorim să avem 75% dintre primarii, după alegerile din 9 iunie. Şi, ca şi acum, cei mai mulţi locuitori din judeţul Tulcea să fie conduşi de liberali. Pentru că atunci când există o astfel de victorie, vom obţine şi preşedinţia Consiliului Judeţean!”, le-a transmis celor prezenţi Ştefan Ilie.

Şi George Şişcu, candidat la preşedinţia CJ Tulcea, a subliniat importanţa echipei.

„Iubesc acest judeţ. Nu vreau să fac averi, nu am avut contracte cu statul. Tot ce am făcut am făcut-o în privat. Iată-mă azi al doilea mandat de parlamentar. Puterea unui candidat constă în echipa lui. Şi puterea echipei constă în fiecare candidat!”, a spus deputatul George Şişcu.

La eveniment au fost prezenţi Ştefan Ilie, primarul municipiului Tulcea şi preşedintele filialei judeţene a PNL, George Şişcu, deputat şi candidat la preşedinţia CJ Tulcea, deputatul Michael Gudu, Doina Săcui, preşedinta OFL Tulcea, Alexandru Filip, vicepreşedinte al PNL Tulcea, Nicu Mocanu – primarul comunei Greci, Năstase Sandu – primarul comunei Turcoaia, Ghiorghe George – primarul comunei Izvoarele, Gheorghe Văcaru – primarul oraşului Măcin,  Nicoleta Sevastian – primarul comunei Maliuc, Ion Nicolae – primarul comunei Nalbant.

Săptămâna trecută au fost prezentaţi primii 11 candidaţi pentru funcţiile de primar în localităţile din judeţ, dar şi candidaturile la preşedinţia Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului Tulcea.