După ce a fost turnat primul strat de asfalt pe străzile Cicoarei şi Pelinului din cartierul E3, utilajele firmelor care se ocupă de repararea şi întreţinerea drumurilor din municipiul Tulcea au fost mutate ieri pe strada Dumitru Ivanov pentru a începe lucrările de asfaltare şi în această zonă intens circulată de personalul Şantierului Naval.

La începutul săptămânii, s-a dat startul lucrărilor de asfaltare pe străzile din cartierul E3, care s-au desfăşurat în timp util datorită faptului că nu a fost nevoie de intervenţii semnificative. Ieri a fost turnat stratul de binder pe strada Cicoarei şi s-a început turnarea trotuarelor.

„Suntem pe Cicoarei, vineri am început în spatele străzii Pelinului. Astăzi terminăm de asfaltat câteva sute de metri, mai lucrăm şi marţi şi miercuri şi finalizăm întreaga zonă de aici pentru că atunci când pregăteşti lucrurile foarte bine şi ai nişte lucrări mai simple de făcut, termini o stradă mai repede decât în alte părţi. După ce vom termina aici, ne vom duce spre Şantierul Naval, pe Dumitru Ivanov, unde este nevoie să turnăm primul strat de rezistenţă de asfalt. Vremea bună ne ajută să progresăm şi să avansăm conform planurilor, astfel încât să aducem confort cât mai repede tulcenilor. Stradă cu stradă, terminăm toată Tulcea”, a scris, marţi, primarul Ştefan Ilie pe pagina sa de Facebook.

Luna trecută a fost pus primul strat de asfalt şi pe străzile Păcii şi Oiţelor.

Strada Dumitru Ivanov este cuprinsă în investiţia „Reabilitare şi modernizare sistem rutier şi lucrări tehnico-edilitare, străzi trasee auto”, în cadrul căreia sunt reabilitate şi străzile Păcii, Militari, Forestierului, Alexandru cel Bun, I.L.Caragiale, Corneliu Gavrilov, Plugarilor – Tronson 1, pe o lungime de 12 km, cu o valoare de 8.281.862 Euro.