Astăzi nu mai puţin de 10 echipe tulcene vor juca în meciurile retur din playout-ul şi playoff-ul Superligii de minifotbal. Astfel, vor juca Academica 2014- Nea Ion, Monumentul- Vulturii Tulcea, Passo Doble – Pescăruşul Sarichioi, Valmar – Convenabil şi Viitorul Frecăţei – Săgeata Stejaru.

În etapa precedentă, de sâmbăta trecută, Academica 2014 i-a întâlnit pe cei de la Vulturii Tulcea în primul meci. Scorul a fost în favoarea echipei Academica 2014, care i-a învins pe adversari cu scorul de 3-2.

„Darius Lebedov a reuşit primul hattrick al său în partida câştigată de Academica 2014 în faţa celor de la Vulturii Tulcea după ce, Ionuţ Gheorghe şi Darius Orghei au înscris şi au adus de două ori în avantaj pe Vulturii. Academica 2014 se impune şi datorită reuşitei lui Dumitru Costin”, se arată pe pagina de socializare a Minifotbal Tulcea.

În al doilea meci al zilei s-au întâlnit Nea Ion şi Monumentul, unde cea dintâi echipă menţionată i-a învins detaşat pe  adversari cu scorul de 9-4.

„Nea Ion a trecut fără drept de apel de Monumentul deşi, <<puştii>> lui Nea Ion au jucat cu un om în minus. Francesco Hordei poate fi numit MVP-ul etapei. A marcat de 7 ori în poarta celor de la Monumentul”, potrivit Minifotbal Tulcea.

Cel de-al treilea meci a adus victoria celor de la Convenabil, aceştia marcând două goluri contra echipei Viitorul Frecăţei, scorul fiind de 2-0.

„Viitorul Frecăţei deşi, a avut o atitudine bună, o posesie bună a mingii şi şi-a creat şi câteva ocazii de a marca nu a reuşit să îl învingă pe Alexandru Florea, iar Convenabil câştigă graţie reuşitelor semnate de Sabin Frăţilă şi Fabian Brânză. De altfel, acesta este anul în care Convenabil arată ca o echipa stabilă şi mult mai matură decât în anii precedenţi”, potrivit aceleiaşi surse.

Penultimul meci s-a disputat între Passo Doble şi Valmar, scorul fiind de 3-0 pentru prima echipă menţionată.

„Cu toate că, la începutul playoff-ului Passo Doble părea o echipă care va pierde toate meciurile aceasta reuşeşte să nu rămână neînvinsă în timpul regulamentar, ba chiar mai mult de atât, în această etapă a trecut cu scorul de 3 la 0 de Valmar cu toate că, <<oaspeţii>> au avut posesia mai mult timp. Alexandru Halmache, Andrei Stere şi Aurel Corciovei au semnat golurile celor de la Passo Doble”, potrivit Minifotbal Tulcea.

Pentru ultimul meci au intrat pe teren Săgeata Stejaru şi Pescăruşul Sarichioi. Scorul a fost strâns în primă fază, dar ulterior a fost de 5-2 pentru echipa Pescăruşul Sarichioi.

„Ultimul joc a fost unul plin de evenimente, nu mai puţin de 7 goluri, reuşite personale şi lupta pentru fiecare minge pusă în joc”, potrivit sursei anterior menţionate.