Primul meci a celei de-a VII-a etape a playoff-ului Superligii de minifotbal s-a disputat între Convenabil şi Passo Doble. Meciul a fost câştigat de Convenabil cu scorul de 9-4.

„Convenabil şi Passo Doble ne-au oferit un adevărat spectacol aseară la GoldenGoal Tulcea în primul meci al rundei. Partida a început fulminant cu două reuşite ale lui Andrei Stere şi Alexandru Feodotov, reuşite care aduceau surprinzător pe Passo Doble în avantaj încă din minutul 5. Convenabil a egalat la fel de repede. Până în minutul opt Mihai Buţu şi Costel Rotaru au făcut 2 la 2. Până la pauză Andrei Stere a mai marcat o dată şi a stabilit scorul pauzei, 3-2 pentru Passo Doble. În a doua parte a jocului Convenabil a punctat de 3 ori în tot atâtea minute prin Mihai Buţu (2) şi Rotaru Costel, <<decarul>> vicecampioanei reuşind tripla în minutul 31, iar după alte 2 minute Andrei Stere a marcat şi el pentru a 3-a oară în acest joc. Pe final au mai punctat şi Sabin Frăţilă (2) şi Florentin Stoica. Un joc foarte frumos, plăcut de toţi spectatorii”, se arată pe pagina de socializare a Minifotbal Tulcea.

Al doilea meci s-a disputat între Pescăruşul Sarichioi şi Viitorul Frecăţei. Partida a fost câştigată detaşat de Pescăruşul Sarichioi cu scorul de 7-1.

„Acelaşi lucru îl putem spune şi despre partida dintre Pescăruşul Sarichioi şi Viitorul Frecăţei. Un joc frumos, bărbătesc şi cu multe ocazii la ambele porţi. Liderul campionatului s-a impus graţie reuşitelor lui: Lucian Căputa, Alexandru Niţor, Cosmin Hristodorov, Nicu Creţu şi Nicolae Cazacu”, potrivit aceleaşi surse.