„Sărbătoarea viei şi a vinului” se va organiza anul acesta pe 20 octombrie la Niculiţel. Atât niculiţenii, cât şi turiştii sunt aşteptaţi să participe la o zi de sărbătoare dedicată ingredientului principal al sezonului de toamnă, şi anume vinul. Organizat după culesul viei, evenimentul semnifică terminarea adunării de pe câmp a roadelor, dar şi apropierea de finalul toamnei.

Aflat la XVIII-a ediţie, evenimentul se va bucura de prezenţa cântăreţului de manele Tzancă Uraganu, a interpretului de folclor Gabriel Nebunu, iar lista va mai fi completată de alţi artişti surpriză.

De asemenea, vor urca pe scenă Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, dar şi ansambluri locale. Sărbătoarea va începe de la ora 12.00, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

„Sărbătoarea viei şi a vinului se va organiza şi anul acesta pe 20 octombrie. Vom avea şi foc de artificii la finalul serii. Încă lucrez la lista de invitaţi. Unul dintre invitaţi este Tzancă Uraganu, a fost greu dar am reuşit să-l convingem. Va veni şi Gabriel Nebunu. De asemenea, vom avea şi ansambluri locale, Baladele Deltei”, ne-a declarat primarul comunei Niculiţel, Florin Sechila.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.