Cu emoţii şi gânduri bune legistratura 2020-2024 s-a încheiat, vineri, în administraţia judeţeană, cu ultima şedinţă a consilierilor judeţeni.

Şedinţa Consiliului Judeţean a început cu un discurs al preşedintelui CJ, Horia Teodorescu, care a dorit să le mulţumească colegilor săi din acest mandat ajuns la final.

„Mulţumesc tuturor celor cu care patru ani de zile am fost în dialog! Vă mulţumesc sincer, chiar dacă uneori au fost anumite asperităţi, ele au fost de domeniul decenţei. Astfel ar trebui să se desfăşoare lucrurile. Fiecare trebuie să-şi exprime un punct de vedere sau o părere. Îmi doresc ca în continuare să avem acelaşi Consiliu Judeţean sau aceiaşi oameni care să conlucreze şi să aibă numai gânduri pozitive cu privire la proiectele pe care noi le susţinem aici, pentru judeţul nostru. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi să rămânem în continuare într-o relaţie amicală şi amiabilă! Aşa ar trebui să fie în toată societatea românească şi în cea tulceană. De altfel nimic nu ne desparte esenţial. Nu trebuie să tratăm punctele de vedere divergente ca ostilitate, ci ca o normalitate pentru că aşa este democraţia. Nu întotdeauna părerile coincid, iar din dispute, până la urmă, ies lucruri pozitive care duc de foarte multe ori la soluţii optime şi bune. Nu pot să fiu nici măcar atins de mâhnire faţă de absolut nimeni care este în jurul mesei”, a transmis, vineri, în deschiderea şedinţei Consiliului Judeţean, preşedintele CJ, Horia Teodorescu.

Preşedintele l-a numit pe consilierul judeţean Nicolae Chichi  „nărăvaşul pozitiv” al CJ, deoarece acesta a avut cele mai multe intervenţii în cadrul şedinţelor de consiliu.

„Poate o să beau suplimentar un pahar de şampanie sau de apă cu domnul Chichi pentru că a fost <<nărăvaşul pozitiv>> al Consiliului Judeţean. Această divagaţie a mea a fost făcută doar din dragoste pentru domnul Chichi. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi să avem puterea de a rămâne aceeaşi oameni apropiaţi, deschişi, normali şi cu picioarele pe pământ”, a adăugat Horia Teodorescu.

Şedinţa s-a încheiat cu o poză de grup la care au participat toţi consilierii judeţeni prezenţi. De asemenea, consilierii au închinat şi câte un pahar de şampanie, respectiv de apă, la final în cinstea lor.

Proiectele supuse dezbaterii au trecut toate, unele dintre ele cu amendamente aprobate, fără probleme şi fără prea multe discuţii.