Teodorescu, de acord cu înfiinţarea unui birou al CJ Tulcea la Bruxelles

birou al CJ Tulcea la bruxelles

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea, Horia Teodorescu, a răspuns, recent, unei propuneri făcută de aleşii PDL, care au propus ca instituţia să înfiinţeze un birou propriu la Bruxelles, în vederea accesării mai rapide a fondurilor europene disponibile în perioada 2014 – 2020.

Şeful administraţiei judeţene a salutat această iniţiativă a democrat-liberalilor, anunţând, totdată, că mai întâi trebuie găsită o persoană care să cunoască foarte bine problemele judeţului, dar şi mecanismele europene de intervenţie.

„Cred că înfiinţarea unui birou al Consiliului Judeţean la Bruxelles este oportună, dar trebuie identificată o persoană care să cunoască foarte bine problemele judeţului şi mecanismele europene de intervenţie. Dacă vom găsi o persoană disponibilă cu calităţile necesare, putem pu-ne în practică această idee”, a declarat preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Acesta a mai spus că în momentul de faţă există consilii judeţene care fie singure, fie în colaborare cu instituţii similare din judeţele vecine, deţin birouri în capitala europeană.