Candidaţii Partidului Naţional Liberal (PNL) şi-au înregistrat, ieri, la ora 14.30, dosarele la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Tulcea. La depunerea candidaturilor a participat şi preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie.

Primul loc la Senat este ocupat de Alexandru – Cristian Iordan, inspectorul şef ITM Tulcea, urmat de Georgian Caraman, primarul oraşului Babadag, consilierul local Claudia Frandeş şi Alexandru Filip, mana-gerul Organizaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Municipiul Tulcea.

La Camera Deputaţilor, pe prima poziţie se regăseşte deputatul George Şişcu, urmat de deputatul Michael Gudu, Doina Săcui, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Tulcea, Dumitru Enache, primarul comunei Stejaru, Alina Iancu, preşedinta Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal Tulcea, şi consilierul judeţean Dumitru Nurciu.

George Şişcu: „Vom da tot ce putem ca locuitorii judeţului Tulcea să beneficieze de cea mai bună reprezentare în Parlament”

„Pornim din nou la acest drum cu încredere că vom face cât se poate de mult ca parlamentari pentru judeţul nostru. Noi avem pe listele noastre numai locuitori ai judeţului Tulcea, oameni pe care tulcenii îi cunosc şi au avut timp să-i analizeze până acum. Sunt convins câ atât eu cât şi colegii mei vom da tot ce putem ca locuitorii judeţului Tulcea să beneficieze de cea mai bună reprezentare în Parlament şi îi îndemnăm să ne voteze. Vreau să mulţumesc în primul rând colegilor din partid care m-au votat pentru a face din nou parte din lista candidaţilor pentru Parlamentul României şi le promit că nu-i voi dezamăgi”, ne-a declarat deputatul George Şişcu.

Michael Gudu: „Ne interesează binele cetăţenilor şi îi vom reprezenta la fel de bine şi în următorul mandat”

„Am depus astăzi dosarul de candidatură pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României, fac parte dintr-o echipă 100% liberală din judeţul Tulcea. Am dovedit până acum împreună cu al meu coleg, deputatul George Şişcu, faptul că ne interesează judeţul Tulcea, ne interesează binele cetăţenilor şi îi vom reprezenta la fel de bine şi în următorul mandat. Am avut o activitate care s-a axat pe priorităţile celor din judeţ şi am avut iniţiative legislative care vizau efectiv interesul locuitorilor din Tulcea”, ne-a declarat deputatul Michael Gudu.

Doina Săcui: „Experienţele şi perspectivele femeilor trebuie să fie prezente acolo unde se iau decizii esenţiale pentru viitorul nostru”

„Astăzi am avut deosebita onoare să depun, împreună cu colegii mei din PNL, candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor, un pas pe care îl fac cu hotărâre, dar şi cu responsabilitate. În calitate de femeie, consider că este mai important ca oricând să avem voci diverse şi puternice în politica românească, care să reprezinte nu doar interesele unei părţi a populaţiei, ci ale întregii societăţi. Experienţele şi perspectivele femeilor trebuie să fie prezente acolo unde se iau decizii esenţiale pentru viitorul nostru. Cred într-o societate echitabilă, în care toţi cetăţenii, indiferent de gen, au şansa de a fi ascultaţi şi de a-şi aduce contribuţia la binele comun. De aceea, doresc să mă implic activ şi să lupt, alături de colegii mei, pentru politici care să sprijine educaţia, sănătatea, egalitatea de şanse şi dezvoltarea economică durabilă. Candidatura mea este un angajament faţă de comunitate, de a aduce transparenţă, onestitate şi empatie în procesul legislativ. Cred cu tărie că doar prin colaborare şi dialog putem construi o societate mai bună şi mai dreaptă pentru toţi. Vă invit să fiţi alături de mine în această călătorie şi să susţinem împreună o Românie mai unită şi mai puternică”, ne-a declarat Doina Săcui.

Alexandru Filip: „Candidez pentru a susţine echipa din care fac parte”

„Mi-am depus astăzi oficial candidatura pentru alegerile parlamentare alături de colegii mei din PNL Tulcea. Candidez pentru a susţine echipa din care fac parte şi-o fac cu convingerea că oamenii alături de care stau sunt cea mai bună alegere pe care tulcenii o pot face pe 1 decembrie”, a transmis Alexandru Filip.