Directorul Delta-Rom Agriculture, Cristian Cernodolea: „Neclarităţile din Codul Fiscal au blocat investiţii de 60 de milioane de euro în energia verde la Tulcea”

Cristian Cernodolea Delta-Rom Agriculture

Suntem martori în aceste zile la puternicele turbulenţe care pun într-un real pericol stabilitatea guvernamentală la Bucureşti. Conflictul din USL n-ar fi cel mai rău lucru care i s-ar putea întâmpla mediului economic, susţine administratorul Delta-Rom Agriculture, economist Cristian Cernodolea.

Pericolul vine din altă parte, atrage atenţia administratorul societăţii patronate de latifundiarul italian Thomas Gostner. În opinia acestuia, promovarea în funcţii de decizie pe criterii politice a unor oameni fără pregătire şi instabilitatea cadrului legal sunt elementele cele mai nocive care influenţează negativ mediul de business.

Pe componenta agricolă, Delta-Rom înseamnă mai bine de 13.000 de hectare pe care se face agricultură după ultimele standarde în zona Pardina – Chilia Veche.

Cristian Cernodolea vorbeşte într-un interviu acordat ziarului „Delta” despre agricultura reală şi nu cea a prognozelor umflate cu optimism mincinos, despre rolul determinat al deciziilor politicului în mediul de business, despre necesitatea unui cadru legal stabil care să atragă interesul investitorilor străini.