Peste 120 de pedelişti tulceni, la mitingul de la Cluj-Napoca

mitingul de la Cluj-Napoca

Democrat-liberalii au avut un week-end plin, acţiunile pe linie de partid desfăşurate de membrii formaţiunii începând cu mitingul anti-guvern de la Cluj-Napoca şi culminând cu depunerea la Biroul Electoral Central (BEC) a listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

În preambulul acţiunii de depunere a listei de candidaţi la BEC, PDL a organizat, la Cluj-Napoca, un miting de protest faţă de actuala guvernare, la care au participat peste 20.000 de membrii de partid din toată ţara, alături de conducerea centrală.

Prin acest miting, democrat-liberalii au vrut să sancţioneze actuala guvernare PSD-PC-UNPR-UDMR, purtând pancarte pe care se putea citi: „Guvernul Ponta – taxe şi minciuni”, „PSD – cel mai mincinos guvern”, „Guvernul Pontaxa”. Mitingul a fost urmat de un marş pe traseul Piaţa Lucian Blaga – Prefectura judeţului Cluj.„Organizaţia judeţeană  a PDL  Tulcea a fost reprezentată la acest miting de un număr de 120 de membri de partid, alături de membri ai Biroului Permanent Judeţean: deputatul Vasile Gudu,  vicepreşedintele Dan Bălan şi secretarul executiv – Dumitru Pârvulescu”, a informat Biroul de presă al PDL Tulcea.