Dezlegarea la peşte i-a legat de dosare penale

Dezlegarea la peşte

Week-end bogat în capturi pentru poliţiştii Gărzii de Coastă în urma acţiunilor anti-braconaj derulate în Delta Dunării. Oamenii legii au identificat în ultimele zile şase cetăţeni români care transportau, cu două autoturisme şi două bărci cu motor, cantitatea de 414 kilograme de peşte fără documente justificative, precum şi plase de pescuit în lungime de 549 m.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Pardina i-au depistat pe Lacul Fortuna pe H.D., în vârstă de 26 de ani, şi H.F., în vârstă de 24 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea, în timp ce efectuau activităţi de pescuit dintr-o ambarcaţiune din fibră de sticlă. În urma verificării ambarcaţiunii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 11 plase de pescuit tip avă, în lungime totală de 549 m.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Isaccea au oprit pentru control pe raza localităţii Văcăreni, un autoturism marca Dacia Logan, în care se aflau B.M. în vârstă de 60 de ani şi C.V. de 48 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Iaşi.