Pandemia COVID a lovit în bugetul Primăriei Tulcea, anul acesta nemaifiind acordate subvenţii pentru susţinerea proiectelor culturale şi sportive. După cum se ştie, banii dedicaţi acestor manifestări au fost dirijaţi către SJU Tulcea.

Chiar şi aşa, graţie unor parteneriate cu organizaţii şi asociaţii neguvernamentale, administraţia locală reuşeşte să sprijine măcar o parte dintre sportivii tulceni.

După cum a spus în numeroase rânduri primarul Constantin Hogea, donaţiile sunt rezultatul unor relaţii bazate pe încredere şi preţuire reciprocă.

Graţie acestor relaţii, primarul municipiului a anunţat că în această vară se va desfăşura un program dedicat sportivilor, care a debutat ieri. 

Edilul s-a întâlnit ieri cu cei doi titraţi ultramaratonişti Sorin Andrici si Nicoleta Ciortan, dar şi cu echipe de volei din municipiu.

“Odată ce s-a dat drumul la pregătirea sportivilor în aer liber, în colaborare cu partenerul constant Asociaţia Totul este Posibil am oferit echipamente de înaltă calitate celor doi ultramaratonişti, alături de un pachet complet de produse de vitaminizare pentru sportivi. Împreună cu asociaţia am demarat un program dedicat sportivilor în această vară. Mulţumim pe această cale preşedintei asociaţiei, doamna Eliza Niţescu!”, a declarat primarul Constantin Hogea.

În baza unui parteneriat cu Fundaţia Alexandrion, echipele de volei, baschet şi fotbal aparţinând Clubului Sportiv Şcolar vor primi echipament sportiv.

“În baza unui parteneriat cu Fundaţia Alexandrion, am început acordarea de zeci de mingi de înaltă calitate către echipe de volei şi baschet din municipiu, aparţinând de CSS Tulcea, dar şi către binecunoscuta echipă oldies Volei Delta Tulcea. Astăzi am început cu jucătorii de volei, urmând a se continua cu echipele de baschet, dar şi de fotbal. Mulţumiri speciale domnului Valentin Popescu, director marketing sportiv şi comunicare, un deosebit promotor al sportului şi mişcării sportive”, a spus primarul Hogea.