Primarul Constantin Hogea a depus ieri, la Biroul Electoral Municipal, dosarul pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului Tulcea.

„Mi-am depus candidatura având sentimentul că tulcenii ştiu foarte bine ce s-a petrecut în ultimii 16 ani  şi cum s-a schimbat oraşul şi, de asemenea, o fac în dorinţa de a duce la bun sfârşit cele 30 de proiecte cu finanţare europeană care au fost începute în ultimul meu mandat. Ar fi păcat să nu putem să ne bucurăm împreună cu tulcenii şi de finalizarea acestor proiecte. O parte dintre ele sunt deja implementate şi urmează ca foarte multe să intre în implementare. În ciuda unora care consideră că ce se întâmplă acum în oraş sunt gesturi electorale, eu mizez pe buna credinţă şi informare a tulcenilor care ştiu foarte bine că pentru a promova o investiţie îţi trebuie cel puţin doi ani înainte în care să faci toate demersurile ca să ajungi peste doi ani să le implementezi. Salut toate candidaturile anunţate şi doresc în mod egal succes tuturor!” , ne-a declarat primarul Constantin Hogea.

În anii 2004, 2008 şi 2012, Constantin Hogea a fost candidatul democraţilor sau, după caz, democrat-liberalilor, iar la fel ca în 2016, şi acum intră în cursa electorală din postura de independent.

Alegerea primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene se face într-un singur tur, în data de 27 septembrie.