Tulcenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor plăti prima factură la căldură în iarna 2020-2021 la acelaşi preţ cu cel de iarna trecută. Mai exact, potrivit Energoterm SA, tariful pentru populaţie este de 265 lei/gigacalorie cu TVA inclus, care a fost aprobat printr-o hotărâre de Consiliu Local din luna ianuarie a acestui an.

Tariful de 265 lei a intrat în vigoare în luna februarie a acestui an fiind valabil până la data de 30 aprilie 2020, însă rămâne neschimbat pentru că, până în acum, nu a fost adoptată o altă hotărâre în acest sens.

„Factura aferentă lunii noiembrie va fi emisă luni şi marţi pentru asociaţii şi convenţii individuale. Tariful facturat va fi de 265 de lei/gigacalorie cu TVA inclus, deoarece nu există altă hotărâre de Consiliu Local care să modifice preţul. Noi nu mărim tariful de producere şi în mod normal nu ar trebui să se modifice nici cel facturat populaţiei, cel puţin pentru acest sezon rece”, ne-a declarat directorul Energoterm Tulcea, Liviu Bîscă.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.