Petreceri amânate pentru anul viitor şi preţuri în creştere cu 30%

Restricţiile sanitare ce impun încheierea oricărui eveniment la ora două noaptea a fost printre motivele pentru care mirii şi-au amânat nunţile.

„Trebuia să am nunta anul acesta pe 4 septembrie. Noi pregăteam nunta de ceva timp, dar am născut şi am amânat-o. Noi am avut localul, formaţia şi serviciile foto-video plătite. Din fericire nu am pierdut din bani, pentru că a fost prima amânare.  Am reprogramat nunta pentru anul viitor.  Am renunţat la aceasta din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi faptul că nu sunt de acord să mă vaccinez şi, de asemenea, nu am încredere în teste, pentru că au fost  foarte multe cazuri de rezultate fals pozitive. Ar fi culmea ca noi, ca miri, să facem testul şi să ne trezim cu <<bucuria>> că nu ne putem prezenta la propria nuntă. Aceeaşi situaţie este şi cu invitaţii, veneau să se distreze şi se trezeau cu surpriza  că trebuie să stea două  săptămâni în  carantină. Un alt motiv pentru care am amânat este ora la care ni se impunea să terminăm petrecerea”, ne-a declarat tulceanca Ramona Gheorghiu.

Totuşi, evenimentele încep să curgă în perioada următoare pentru DJ-ul Sorin Pascale, odată cu relaxarea restricţiilor.

„A fost foarte greu, deoarece nu am avut evenimente şi toate contractele de peste an au fost sistate. Am mai ascultat  muzică, dar în cercuri foarte restrânse, cu familia, cu prietenii. Am încercat să fim cu noutăţile la zi, pentru că la un eveniment trebuie să fii la zi cu noutăţile pentru a crea o atmosferă plăcută oamenilor. De când s-au mai relaxat restricţiile, pot spune că am intrat în pâine. În următoarea perioadă am foarte multe evenimente. Şi la noi preţurile au crescut. Pe vremuri oamenii mai voiau să negocieze, dar acum nu se mai pune problema de acest lucru, ce preţ le spui, atâta oferă. Preţurile au crescut cu 30-40%, cu aproximativ 100 de euro în plus. Pe timpul pandemiei am încercat să mă reprofilez şi un timp am lucrat ca şofer şi contabil la o societate”, ne-a spus DJ-ul Sorin Pascale.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.