Peste 100 de funcţii de conducere din şcolile tulcene rămân vacante începând cu data de 1 septembrie 2021. Este vorba despre posturi de directori şi directori adjuncţi de şcoli, cluburi ale copiilor, dar şi postul de director al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională.

Posturile vor fi ocupate prin detaşare în interesul învăţământului, prin decizia inspectorului şcolar general, în baza avizului consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar. Detaşarea în interesul învăţământului se va încheia la finalul acestei luni pentru toţi directorii şi directorii adjuncţi.

Momentan, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Tulcea nu a anunţat procedura operaţională privind numirea directorilor şi directorilor adjuncţi prin detaşare în interesul învăţământului în anul şcolar 2021-2022.

„Toate posturile de directori şi directori adjuncţi sunt vacante în judeţul nostru. Pe 31 august 2021 se va încheia detaşarea în interesul învăţământului pentru toţi directorii şi directorii adjuncţi din unităţile de învăţământ din Tulcea, dar şi la nivel naţional”, ne-a declarat inspectorul şcolar general, Viorica Pavel.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.