Lucrările de reabilitare a trei drumuri din judeţul Tulcea vor fi finalizate până în luna aprilie, în această perioadă fiind programată încheierea proceselor verbale de recepţie, potrivit unei situaţii prezentate de Nicu Mihai, director executiv Accesare Fonduri şi Implementare din cadrul Consiliului Judeţean Tulcea, la solicitarea consilierului judeţean PNL, Nicolae Chichi.

În ceea ce priveşte drumul Babadag – Enisala, acesta este finalizat, dar autorităţile întâmpină probleme cu furtul unor materiale şi vandalizarea unor semne de circulaţie rutieră.

„Babadag-Enisala este finalizat, dar aici au apărut nişte probleme în sensul că ne-a sesizat cineva din zonă că în pădure este o zonă cu un taluz protejat de nişte dale din beton şi au început să fure plăcile de pe taluz. Şi vreo două semne de circulaţie au fost găsite smulse. Am vorbit cu cei de la circulaţie, cu Poliţia de la Babadag şi au spus că vor face patrulă pentru a încerca să oprească fenomenul. Este o problemă care ne dă foarte mult de gândit. Avem multe materiale din zinc care asigură siguranţa podurilor şi pot fi furate şi este păcat de investiţiile care se fac. Este foarte important ca partea de siguranţă a circulaţiei să fie  conform planului aprobat de Poliţie”, a precizat directorul Nicu Mihai.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.