Valentin Ispas, atletul legitimat la secţia de Atletism  a CSS-ului din Turcoaia, antrenor Gheorghe Ciulei, a bifat o nouă medalie de argint, prin performanţa obţinută la Campionatul Naţional de Atletism Under20, desfăşurat weekend-ul trecut, la Cluj-Napoca. Valentin Ispas  a reuşit o aruncare cu suliţa la distanţa de 51,98 m.

Clubul din Turcoaia a participat la campionat cu doi spor-tivi, Valentin Ispas şi Narcis Pirigeanu, care s-a clasat pe locul V, la suliţă.

„Atletul meu a obţinut pentru a treia oară anul acesta titlul de vicecampion la suliţă. Este un rezultat foarte bun, dacă luăm în considerare că a concurat la Under20, deşi categoria lui este de Under18, dar şi de faptul că el este accidentat de câteva luni la mână şi este primul campionat în 2022, la care a executat toate cele şase aruncări. Până acum s-a limitat la câte două aruncări. Accidentat de atâta timp, Valentin nu a mai avut curajul să arunce cu toată forţa, cel puţin la antrenamente a folosit tehnica şi aruncări de mică intensitate, pentru a proteja braţul. Sperăm la o surpriză frumoasă la FOTE, care va avea loc imediat după Campionatul Naţional din weekend-ul acesta”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Ciulei.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.