Tulcenii sunt invitaţi să predea deşeurile de echipamente electrice şi electronice nefuncţionale din locuinţe, în 36 de puncte de colectare gratuită din judeţ, în data de 14 octombrie, de  Ziua Internaţională a Reciclării Deşeurilor Electrice.

În judeţ există 36 de puncte Ecotic de colectare gratuită a deşeurilor electrice, cele mai multe dintre acestea, în număr de 25, fiind în municipiul Tulcea.

Alte patru puncte de colectare se regăsesc în Babadag, trei în Baia, două în Măcin şi câte unul în Sălcioara şi Topolog.

„Pe această cale, cetăţenii judeţului Tulcea sunt invitaţi, ca în ziua de 14 Octombrie – Ziua Internaţională a Reciclării Deşeurilor Electrice 2022, în drumul lor spre magazinele Penny, Altex, Pepco, Germanos, Dedeman (şi nu numai) sau spre benzinăriile Petrom, Lukoil, Rompretrol (locaţii unde sunt amplasate majoritatea containerelor de colectare Ecotic) să se debaraseze de electronicele uzate /nefuncţionale din locuinţe şi să le predea la punctele de colectare menţionate”, transmite Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.