Copiii din municipiu sunt invitaţi să îi scrie lui Moş Crăciun şi să îi lase mesajele în cutia poştală pentru scrisori de la Târgul de Crăciun din Piaţa Civică.

Reprezentanţii Agropieţe SA sunt ajutoarele lui Moş Crăciun şi le adresează o invitaţie celor mici să-i scrie bătrânelului cu barbă albă, în cadrul concursului  ,,Scrie-i o scrisoare lui Moş Crăciun!”. Cea mai frumoasă scrisoare adresată Moşului din Laponia va fi premiată.

Scrisoarea câştigătoare va fi publicată pe pagina de socializare a Primăriei Tulcea, iar Moş Crăciun îi va lăsa autorului un cadou, care va putea fi ridicat de la sediul Primăriei, începând cu ziua de 25 decembrie.

De asemenea, toţi tulcenii sunt invitaţi să surprindă în imagini atmosfera de sărbătoare a Târgului de Crăciun din Piaţa Civică şi să trimită cea mai frumoasă fotografie la adresa de mail agropiete@gmail.com, până la data de 27 decembrie.

„Fiind primul an când Agropieţe organizează târgul de Crăciun, ne-am inspirat şi din alte oraşe cu tradiţie precum Bucureşti, Craiova, Galaţi. Scrisoarea care îl va impresiona cel mai mult pe Moş Crăciun va fi publicată online. Avem şi concursul de fotografie unde am început să primim deja imagini din târg. Probabil vom anunţa câştigătorul până la sfârşitul anului”, ne-a declarat directoarea Agropieţe, Rodica Pascale.

Pe fiecare scrisoare trebuie să apară numele, prenumele şi un număr de telefon pentru contact.