Doi tulceni au fost reţinuţi luni pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce au bătut un adolescent pe stradă, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Conflictul spontan a avut loc pe strada Constructorilor din Tulcea în noaptea de duminică spre luni, victima, în vârstă de 17 ani, aflându-se într-un grup format din cinci persoane, iar agresorii, într-unul format din trei persoane.

„Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului. Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P., în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, se menţionează în comunicatul de presă.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.